Mastercard®: kartice omiljeno sredstvo plaćanja na Lei Lou web shopu.

0
Košarica je prazna
0
0 Podsjetnik je prazan

Aleksandra Dojčinović u New Yorku na ACAP konferenciji

Nakon dvije pandemijske i vrlo izazovne godine u svakom smislu, njujorška konferencija ACAP-a (Association of Croatian American Professionals), na kojoj je sudjelovala i naša Alex, značila je da se stvari polako vraćaju u normalu. Riječ je o organizaciji koja poduzetnicima i stručnjacima iz raznih područja hrvatskog podrijetla nudi brojne mogućnosti za profesionalni napredak, promidžbu i suradnju, a koja u posljednjih šest godina, koliko djeluje, pod svojom kapom ima preko dvije tisuće profesionalaca iz raznih branši.

Ovom prilikom u New Yorku se okupila hrvatska start up scena i zaista sam ponosna što sam mogla biti dio te ekipe jer sam mogla iz prve ruke uvidjeti kakve sve sjajne tvrtke dolaze iz ove naše male Hrvatske i kakvim se fantastičnim rezultatima mnogi od njih mogu pohvaliti. Svatko od nas donio je tamo neku svoju priču, pogled na posao iz svog ugla, a ja sam, kao jedina žena iz mode i tekstilne industrije, u svom osvrtu naglasak stavila na neke važne činjenice i probleme s kojima se danas suočava moja struka, koliko je važno ono što radim približavati novim generacijama i podučavati ih zaboravljenim vrijednostima, kao i to koliko je važno ostaviti pozitivan trag u ovom društvu i, ono najvažnije, vratiti mu dug - naglašava Alex.

Ovo nije bio Aleksandrin prvi susret sa start up tvrtkama. Naime, već je, u sklopu projekta EY Poduzetnik godine, kojeg je ponosni član i koji je iznimno utjecao na njezino poduzetništvo i poslovni put. ACAP konferencija u New Yorku bila je samo još jedna potvrda činjenice da se naša start up scena progresivno razvija u najboljem mogućem smjeru.

Prikaži sve objave
Poštovani, Vi kupujute iz države: