Mastercard®: kartice omiljeno sredstvo plaćanja na Lei Lou web shopu.

0
Košarica je prazna
0
0 Podsjetnik je prazan

Najljepši pokloni za svaku priliku:

Lei Lou butik u Ilici 15 oduvijek je bila adresa na kojoj ste mogli pronaći pomno odabrane kolekcije poklona najotmjenijih modnih brandova. Od sada je sve to podignuto na višu razinu, pretvarajući ovu adresu u mjesto koje morate posjetiti kada su u pitanju pokloni, zahvaljujući knjigama Assouline te priboru za jelo i kućanstvo Seletti, kao apsolutno savršenim poslasticama za sve prilike.

Od 1994. Assouline je vodeći izdavač knjiga specijaliziran za izradu najluksuznijih knjiga na svijetu i brend koji je zapravo napravio revoluciju u knjigama za interijer, kao prvi luksuzni brend o kulturi.

Utemeljen na francuskoj ideji savoir vivre ('znati kako živjeti'), Assouline proizvodi jedinstvene knjige u suradnji s vodećim svjetskim dizajnerima, pokrivajući modu, umjetnost, arhitekturu, fotografiju, dizajn i putovanja.

Seletti, s druge strane, nalazi inspiraciju u pop artu, što je rezultiralo ultra-chic kućanskim posuđem koje je jednako praktično koliko i inventivno. Osnovan u živahnom lombardijskom gradu Mantova 1964. godine, brend ima desetljeća iskustva – i nosi sva obilježja talijanske izvrsnosti. Prekrasan izbor Seletti posuđa u LeiLou butiku pretvorit će vaš dom u ugodan prostor u tren oka.

Prikaži sve objave
Poštovani, Vi kupujute iz države: