Mastercard®: kartice omiljeno sredstvo plaćanja na Lei Lou web shopu.

0
Košarica je prazna
0
0 Podsjetnik je prazan
Novi showroom u Zagreb

Nova, raskošna Lei Lou adresa u Zagrebu

Nakon što je centar Zagreba stradao u potresu, a samim time i naš butik u Frankopanskoj, Alex si je odlučila ispuniti dugogodišnju želju i na istoj adresi spojiti svoj atelier, proizvodni pogon i luksuzni butik. Dugogodišnju lokaciju butika u srcu Zagreba zamijenila je raskošnim butikom u Strojarskoj 19.
Prostrani interijer Strojarske proteže se na petstotinjak kvadrata, od čega oko sto prodajnog prostora, što ga svrstava među najveće trgovine domaćih dizajnera u regiji, uz ulazni dio u lounge stilu kako bi naše klijentice imale privatnost i osjećaj posebnosti za vrijeme shoppinga, ali i kako bi se u svakom trenutku mogla održavati adekvatna socijalna distanca, sve u skladu s novonastalim i eventualnim sličnim budućim prilikama. 
Sam kolorit prostora je neutralan, prevladavaju sivi i off-white tonovi naglašeni zlatnim detaljima, a velika je pažnja pridana rasvjeti, koja je na taj način pojačala ambijentalnost i profinjenost, naglasila detalje, ali i dodatno produbila ionako komforan interijer, dizajniran tako da stavlja naglasak na ono što se u prostoru nudi - odjeću i modne detalje s Aleksandrinim potpisom.

Prikaži sve objave
Poštovani, Vi kupujute iz države: