Mastercard®: kartice omiljeno sredstvo plaćanja na Lei Lou web shopu.

0
Košarica je prazna
0
0 Podsjetnik je prazan

WINTER 2022

Naša najuspješnija dizajnerica Aleksandra Dojčinović potpisala je za ovu jesen i zimu jednu od svojih najljepših, ali i najsvestranijih Lei Lou kolekcija do sada.

Riječ je o kolekciji čija su perjanica, bez sumnje, besprijekorno ukrojeni kaputi, koji, kreirajući najljepšu žensku siluetu, prizivaju neka divna vremena "zlatnog doba haute couturea" iz prve polovice prošlog stoljeća. Ovim kaputima iz nove kolekcije, Aleksandra se okrenula nešto oštrijim linijama, ali i napravila savršen zimski komad, koji u kombinaciji s trapericama, pletenom vestom, Lei Lou torbom Zoey i čizmama postaje ultra chic outfit dostojan street stylea svih svjetskih modnih prijestolnica.

Kolekcija je novi život udahnula i rastezljivim haljinama, po kojima je i brand postao prepoznatljiv, kada je osnovan prije gotovo dva desetljeća. No, nova "bodycon" haljina više nije bazičan komad kao nekad, danas je ona redizajnirana u zavodljivu malu haljinu, izrađenu od najfinije svile i viskoze, s detaljima koji laskaju svakoj figuri i daju joj sasvim dovoljnu dozu ženstvenosti i seksipila.

Prikaži sve objave
Poštovani, Vi kupujute iz države: