0
Košarica je prazna
0
0 Podsjetnik je prazan

O nama

Otkako se 2007. godine pojavio na hrvatskom tržištu, brand Lei Lou, zahvaljujući sjajno osmišljenoj poslovnoj strategiji kreativne direktorice i vlasnice Aleksandre Dojčinović, bilježi stalni porast u svim segmentima poslovanja. Od početka zamišljen kao brend po mjeri svake žene, bez obzira na dob i konfekcijski broj, s vremenom je izrastao u jednu od najpozitivnijih poslovnih priča u Hrvatskoj, o čemu svjedoče vodeće pozicije u nekoliko segmenata poslovanja, od prodaje, preko prisutnosti u medijima i na svim relevantnim društvenim mrežama, do društveno odgovornog rada, što ga čini prepoznatljivom i originalnom modnom pričom, sinonimom za hrvatsku kvalitetu i dugotrajnost.

Aleksandra Dojčinović dizajnom se počela baviti vrlo rano, pa je već u ranom djetinjstvu odredila svoj put, a prve dizajnerske korake napravila je još kao tinejdžerica. Iako su od tada do formalnog osnutka brenda 2007. prošle godine, u njezinoj viziji uvijek je Lei Lou bio brend posvećen haljinama. Danas je on puno više od toga, jer se iz njega se izrodila cijela jedna filozofija o modernoj hrvatskoj modi i ženi koja se više ne boji biti ženstvena.

Lei Lou je danas, uz tri trgovine u Zagrebu, Splitu i Stuttgartu, prisutan u sve više svjetskih zemalja, s tendencijom širenja i iza njega, uz kreativnu direktoricu Aleksandru, stoji cijeli tim stručnjaka koje je dizajnerica godinama pomno birala kako bi finalni proizvod koji izlazi iz njihove radionice bio baš onakav kakvim su ga zamislili - savršeno dizajniran i pristupačan. 

Sam dizajn tek je jedna u nizu stvari kojima se Aleksandra bavi. Zahvaljujući činjenici da je, u društvu u kojem je to uvijek rijetkost, uspješna poslovna žena, redovito drži predavanja studentima i budućim menadžerima o svom poslovnom putu, a iza nje i Lei Lou su uspješne i trajne suradnje sa svjetski poznatim brendovima, od kojih su Opel, Pepsi, Dr. Martens, Kevin Murphy, CND, Technomarket, Diamanti Per Tutti, Havaianas, Heineken, Becks, Diners i P&G samo neki. 

Hello, you are buying from the country: